WebMaster33
Forum Üyesi
Google Ads ile reklamınızı çıkmak istiyor fakat sistemleri atlatma politikası ihlali veya ilgili politika ihlallerinden dolayı reklamınıza da çıkamıyor musunuz?
Bunun için size mükemmel bir sistemle geldim.
Adı Botlockpro.com
Kendi domaininiz ile farklı bir domain kullanmadan reklamınızı çıkabilirsiniz.
Üstelik paket fiyatları çok uygun.
Bir sorun yaşamanız durumunda muhakkak destek ekibinden birileri aktif ve sorunlarınızı en hızlı şekilde çözmeye çalışıyorlar.
Bu sistem aynı zamanda bayilik veren bir sistem eğer bu işi yapmak istiyorsanız da sizlere bir bayilik paneli açılarak getirdiğiniz her müşteriden belli bir komisyon ödeniyor
Sistemin içerisinde IP - User Agent - js - ülke - ıss - bot hareketi gibi bir çok filtrasyondan yararlaniyorsunuz
Ayrıca kayıt olduktan sonra size otomatik olarak 24 saatlik ücretsiz bir demo veriliyor.
Kayıt olduktan sonra eğer kiralamak isterseniz referans kodu ile %10 indirim kazanabilirsiniz.
Bana Ait Referans kodu : 1409422025
Bunun için size mükemmel bir sistemle geldim.
Adı Botlockpro.com
Kendi domaininiz ile farklı bir domain kullanmadan reklamınızı çıkabilirsiniz.
Üstelik paket fiyatları çok uygun.
Bir sorun yaşamanız durumunda muhakkak destek ekibinden birileri aktif ve sorunlarınızı en hızlı şekilde çözmeye çalışıyorlar.
Bu sistem aynı zamanda bayilik veren bir sistem eğer bu işi yapmak istiyorsanız da sizlere bir bayilik paneli açılarak getirdiğiniz her müşteriden belli bir komisyon ödeniyor
Sistemin içerisinde IP - User Agent - js - ülke - ıss - bot hareketi gibi bir çok filtrasyondan yararlaniyorsunuz
Ayrıca kayıt olduktan sonra size otomatik olarak 24 saatlik ücretsiz bir demo veriliyor.
Kayıt olduktan sonra eğer kiralamak isterseniz referans kodu ile %10 indirim kazanabilirsiniz.
Bana Ait Referans kodu : 1409422025